72ppi srgb 008

REFECTOCIL KESTOVÄRI NRO. 4 KASTANJA

favorite_borderLisää toivelistalle

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Kuvaus
INCI

1. Voit nykyisin sekoittaa RefectoCil Nr. 4 Chestnut – sävyä minkä tahansa muun RefectoCilin ripsi- ja kulmakarvasävyn kanssa. Tämä tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat aina toivotun lopputuloksen aikaiseksi.

2. Lyhyempi vaikutusaika – vain 10 minuuttia – mahdollistaa entistä tehokkaamman työskentelyn.

Kastanja, mahonki tai kupari – punainen on hiusväreissä muotia juuri nyt. On tärkeää että kulmakarvat sointuvat hiusvärin kanssa. Haluttaessa myös ripset voidaan värjätä samansävyisiksi. RefectoCil Nr. 4 Chestnutilla saat aikaiseksi kauniin punaruskean sävyn. Mitä vaaleampi värjättävä karva on, sitä kirkkaampi on myös lopputulos. Jos sävyä käytetään vaaleisiin karvoihin, värjäystulos on erittäin intensiivinen. Keskiruskeaan karvaan tämä sävy tuo kaunista punertavaa hehkua.  Väri on täysin vedenkestävä ja pysyy jopa 6 viikkoa.

 Kulmakarvat voidaan tarvittaessa vaalentaa RefectoCil Blonde Browlla ennen värjäystä, jolloin värjäystuloksesta tulee kirkkaampi.  Paras tulos saadaan aikaiseksi säännöllisellä värjäyksellä, sillä jokaisella värjäyskerralla lopputuloksesta tulee hieman intensiivisempi ja pitkäkestoisempi.

Värien sekoittamista ja vaikutusajoista lisää: https://refectocil.at/fi/style-guide/

Aqua, Cetearyl Alcohol, p-Aminophenol, 2,4-Diaminophenoxyethanol, Alcohol denaturatus, Polysorbate 80, Sodium Laureth Sulfate, CI 77491.

chevron_leftTakaisin

Katso myös