REFECTOCIL KESTOVÄRI NRO. 2 SINIMUSTA
REFECTOCIL KESTOVÄRI NRO. 2 SINIMUSTA
REFECTOCIL KESTOVÄRI NRO. 2 SINIMUSTA

REFECTOCIL KESTOVÄRI NRO. 2 SINIMUSTA

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Kuvaus
INCI

RefectoCil Nr. 2 Blue Black on musta väri, joka taittaa hieman siniseen. Se tuo syvyyttä värjäystulokseen, ja sopii varsinkin ripsien värjäykseen. Tämä sävy sopii kaikille, jotka haluavat ”vähän enemmän”, kuin vain normaalin mustan sävyn.

RefectoCilin avulla saat aina lopputulokseksi kauniin, pitkäkestoisen ja intensiivisen värjäystuloksen ripsille ja kulmakarvoille. Värjätyt ripset vaikuttavat tuuheammilta, sillä värjäys tuo esiin myös auringossa ja vedessä haalistuneet ripset. Värjäys korostaa ja saa ripsistä pidemmän näköiset; se lisää kiiltoa ja tekee harmaantuvista ripsistä ja kulmakarvoista elinvoimaisemmat. Värjätyt kulmakarvat saavat aikaan huolitellun vaikutelman. Silmäsi vaikuttavat eloisammilta ja ilmeikkäiltä – myös ilman meikkiä. Väri on täysin vedenkestävä ja pysyy jopa 6 viikkoa.

Paras tulos saadaan aikaiseksi säännöllisellä värjäyksellä, sillä jokaisella värjäyskerralla lopputuloksesta tulee hieman intensiivisempi ja pitkäkestoisempi.

Värien sekoittamista ja vaikutusajoista lisää: https://refectocil.at/fi/style-guide/

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, 2,6-Diaminopyridine, CI 77007.

chevron_leftTakaisin

Katso myös