72ppi srgb 002

REFECTOCIL KESTOVÄRI NRO. 1 MUSTA

favorite_borderLisää toivelistalle

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Kuvaus
INCI

RefectoCil Nr.1 Pure Black on nyt mustaakin mustempi. Lopputulos on syvä, täyteläinen ja jopa intensiivisempi kuin ennen, joten ripset vaikuttavat huomattavasti pidemmiltä ja tuuheammilta. Väri on täysin vedenkestävä ja pysyy jopa 6 viikkoa. RefectoCilin avulla voit aina saavuttaa kauniin, pitkäkestoisen ja intensiivisen värjäystuloksen ripsille ja kulmakarvoille.

Värjätyt ripset vaikuttavat tuuheammilta, sillä värjäys tuo esiin myös auringossa ja vedessä haalistuneet ripset. Värjäys korostaa ja saa ripsistä pidemmän näköiset; se lisää kiiltoa ja tekee harmaantuvista ripsistä ja kulmakarvoista elinvoimaisemmat. Värjätyt kulmakarvat saavat aikaan huolitellun vaikutelman. Silmäsi vaikuttavat eloisammilta ja ilmeikkäiltä – myös ilman meikkiä. Paras tulos saadaan aikaiseksi säännöllisellä värjäyksellä, sillä jokaisella värjäyskerralla lopputuloksesta tulee hieman intensiivisempi ja pitkäkestoisempi. 

Värien sekoittamista ja vaikutusajoista lisää: https://refectocil.at/fi/style-guide/

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, m-Aminophenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, CI 77491.

chevron_leftTakaisin

Katso myös